"مرکز بلفِر برای علم و امور بین المللی” مستقر در دانشگاههاروارد، در گزارشی مفصل با محوریت قدرت سایبری ایران مینویسد: «ساده انگاریهای مقامهای غربی در مورد قدرت سایبری ایران موجب شده تا تهران بتواند از این مساله نهایت استفاده را ببرد و عملا به نقاطی نفوذ کند که آمریکاییها و اسراییل، حتی تصور آن را نیز نمیتوانستند بکنند»....
اینترپل میگوید در این عملیات بیش از 1000 نفر را دستگیر کرده و 27 میلیون دلار منابع غیرقانونی را در یک همکاری جهانی با هدف برخورد با جرایم سایبری ضبط کرده است.
«مرکز بلفر برای علوم و امور بینالمللی» بخش پژوهشی دانشگاههاروارد است که در یکی از آخرین گزارشهای اخیر خود به ارزیابی ریشهای توانایی و منطق حاکم بر فعالیتهای سایبری ایران پرداخته است.
ناکارآمدی ساختارهای امنیت سایبری در کشور این بار هم منجر به وقوع حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت شد؛ سناریویی که در حال تکرار است و نهاد اصلی پاسخگو در این زمینه هنوز به درستی مشخص نیست.
اگرچه سالهاست که کارشناسان ریلی خواهان واگذاری اپراتوری شبکه ریلی به بخش خصوصی برای ارتقای بهرهوری هستند، اما حمله اخیر سایبری به شبکه، اهمیت اجرای این راهکار را دو چندان کرد.
وزارت صنعت فناوری اطلاعات چین اعلام کرد پیش نویس طرحی ۳ ساله برای توسعه صنعت امنیت سایبری کشور ارائه کرده است. تخمین زده میشود ارزش این بخش تا ۲۰۲۳ میلادی از ۲۵۰ میلیارد یوان (۳۸.۶ میلیارد دلار) فراتر رود.
گزارش وضعیت امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات نشان میدهد که طی یکسال گذشته ۴۰۵ میلیون و ۹۵۶ هزار حمله بدافزاری توسط شبکه ملی تله بدافزار در کشور شناسایی شده است.
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با اشاره به حملات سایبری اخیر از جمله هک سایبری سولارویندز، سرور مایکروسافت اکسچنج و حمله باج افزاری به خط لوله انتقال سوخت کلونیال پایپ لاین، دستوری اجرایی امضا کرده که محور آن تمرکز روی ارتقای امنیت سایبری این کشور است.
چین بیش از یک دهه است ایمن سازی اینترنت و خودکفایی فناورانه را در دستور کار قرار داده تا از دستاندازی و تهاجم سایبری و ارتباطی آمریکا در امان باشد. کارشناسان معتقدند همین اقدامات باعث شده این کشور بتواند در برابر آمریکا به یک قدرت مهم در حوزه اقتصاد، فناوری و صنعت و تجارت مبدل شود.
ما اغلب از تهدیدهای آنلاینی که متوجه گیمرها میشود از جمله بدافزارهایی در کپیهای پایرتشده، مودها (Mods) و جعلها (فیشینگ و انواع اسکمها موقع خرید یا مبادله آیتمهای درونگیمی) صحبت میکنیم.
محققان جزییات ۱۹ آسیبپذیری را که در کتابخانه کوچکی در دهه ۹۰ میلادی طراحی شده بود و در بیش از دو دهه بهطور بسیار گسترده در تعداد بیشماری از محصولات سازمانی و خانگی استفاده شده است را منتشر کردند.
مرکز پژوهشهای مجلس با اعلام گزارشی از وضع بسیار ضعیف ایران در ارزیایی جهانی حفاظت از حریم خصوصی کاربران، پیشنهاد داد لایحه «صیانت از دادههای شخصی» در اولویت بررسی کمیسیون صنایع قرار گیرد.
آیین صدور گواهی مشترک در حوزه ارزیابی امنیتی – پدافندی محصولات فتا دیروز (یکشنبه 18 خرداد 99) در سازمان فناوری طلاعات ایران برگزار شد و 8 شرکت خصوصی برای محصولات خود این گواهی را دریافت کردند.